bevæg-vanebryd

BEVÆGELSESGLÆDE & VANEBRYDNING

Vaner kan brydes, sundhed kan nydes, motion og bevægelse så du frydes.

JA- du læste rigtig! Et 12 ugers forløb med træning, vejledning, inspiration og glæde.

Kunne det være noget for dig, så til informationsmøde den mandag den 7/8- 2017 kl 18.30 på Østerhåbsskolen.

Holdbeskrivelse:
BEVÆGELSESGLÆDE OG VANEBRYDNING er nyt tilbud til dig som gerne vil igang med at bevæge dig mere og finde glæden ved fysisk aktivitet. Til dig der savner inspiration og motivation til at finde frem til netop den fysiske aktivitet som passer til dig. Til dig der gerne vil erstatte, knap så gode vaner, med bedre og sundere vaner som kan være et skridt på vejen til en sundere livsstil.
På dette hold sætter vi sammen gang i denne proces. Det er med små skridt og der er ingen løftede pegefingre, målebånd eller diæter.

I løbet af de 12 gange vil vi sammen prøve forskellige former for motion. Det kan være cirkeltræning, styrketræning, yoga, håndboldfitness, zumba samt aktiviteter i naturen hvor vi inddrager naturens redskaber. Her vil vi bla. Introducere de mulighederne der er for at udnytte naturen og lokalområdet til fysisk aktivitet.
Motion og sundhed skal ikke være en belastning, derfor vil fokus være at nære motivationen for at det bliver en naturlig og uundværlig del at din hverdag. Motivere til at gribe fat i de muligheder der er i lokalområdet.

På forløbet få besøg af gæsteinstruktører samt kostvejleder.

Holdet er et lukket hold på max 14 deltagere hvor fælles tredje er at finde vejen til en bedre livsstil. Vi støtter dig i at finde frem til dine egne mål uden at diktere en bestemt livsstil.

Målgruppe: Mænd og kvinder i alderen 25-45 år.
Tid og sted: Mandag 21/08 – 13/11- 2017 kl 19.15
Østerhåbsskolen, gymnastiksalen, lokalområdet
Pris : 800 kr

Vi ses
Med venlig hilsen
Anja og Gitte