Lukket for tilmelding, kontakt Jesper@torstedgymnastik.dk eller Gitte@torstedgymnastik.dk, for at vide mere

Puslinge 3-4 år / Hold 2

Tid: Torsdag Kl. 16.45 – 17.30
Sted: Den store gymnastiksal v/skolen
Pris: Kr. 500,-

Fantasien vil få frit løb i denne time med leg, sjov, bevægelse, balance og motorik for de mindste. Vi vil stifte bekendtskab med momenter såsom forlæns kolbøtter, baglæns kolbøtter, håndstand og rulning og vi vil lave indledende øvelser til bl.a. vejrmøller.

Vi vil bruge alle vore redskaber – store som små, så puslingene får udforsket dem og bliver gjort trygge med dem. Vi skal synge, danse, tonse og tumle – kort sagt: ha´det super sjovt.
Puslingegymnastikken er fantastisk for motorikken, fordi den er så alsidig. Vi bruger ikke kun ensidige dele af kroppen, men hele kroppen.
Vi træner balance, behændighed, smidighed, øje/hånd-koordination, alsidig koordination osv. Derfor vil puslingegymnastikken gavne børnene i
deres senere færden ved en hvilken som helst sprtsgren. Derfor er gymnastikken både for PIGER OG DRENGE.
Jeres barn skal være iført træningstøj/gymnastiktøj og gymnastiksko eller bare tæer. Det er en god ide jeres barn medbringer en drikkedunk med vand i samt har fået lidt mad inden træningen går i gang.
Jeres barn skal kunne håndtere at være i salen UDEN mor og far, da det vil give unødige forstyrrelser og pladsmangel, hvis alle forældre skal være tilsted, nå der laves gymnastik.
Derfor er forældrene venligst, men bestemt, henvist til omklædningsrummet, mens der laves gymnastik i salen.
Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK