Lukket for tilmelding, kontakt Jesper@torstedgymnastik.dk eller Gitte@torstedgymnastik.dk, for at vide mere

Spring MIX 3-4 klasse

Tid: mandag Kl. 18.00 – 19.15
Sted: Torstedhallen
Pris: Kr. 550,-

Springholdet for 3-4. kl. er for dig, hvis du syntes, det er sjovt at udføre forskellige spring og samtidig gerne vil dygtiggøre dig inden for specifikke spring.
Som en del af træningen bruges der en del tid på opvarmningen, som er et vigtigt element inden for springgymnastikken, da vi i opvarmningen træner kondition, styrke, koordination, udholdenhed og smidighed – alle elementer der er brugbare i udførelsen af spring.
Når opvarmningen er veloverstået øver vi nye såvel som “kendte” spring. Det kan være alt fra rulle til håndstandrulle eller kraftspring til kraft-forlæns, araberspring til araber-flik flak osv. Vi har fokus på, at man øver på det niveau, man nu en gang er og derfor er holdet også niveaudelt i grupper, for at sikre at alle får lige meget ud af træningen, uanset hvor dygtig man er.
Træningen skal helst altid være sjov og udfordrende men vi arbejder frem mod det fælles mål, som er vores egen opvisning i Forum Horsens, hvor vi selvfølgelig forventer, at alle deltager, da vi ved, vi har en masse at vise.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK