Puslinge 3-4 år (torsdag)

Fantasien vil få frit løb i denne time med leg, sjov, bevægelse, balance og motorik for de mindste. Vi vil stifte bekendtskab med momenter såsom forlæns kolbøtter, baglæns kolbøtter, håndstand og rulning og vi vil lave indledende øvelser til bl.a. vejrmøller.

Vi vil bruge alle vore redskaber – store som små, så puslingene får udforsket dem og bliver gjort trygge med dem. Vi skal synge, danse, tonse og tumle – kort sagt: Ha' det super sjovt.

Puslingegymnastikken er fantastisk for motorikken, fordi den er så alsidig. Vi bruger ikke kun ensidige dele af kroppen, men hele kroppen.

Vi træner balance, behændighed, smidighed, øje/hånd-koordination, alsidig koordination osv. Derfor vil puslingegymnastikken gavne børnene i

deres senere færden ved en hvilken som helst sportsgren. Derfor er gymnastikken både for PIGER OG DRENGE.

Jeres barn skal være iført træningstøj/gymnastiktøj og gymnastiksko eller bare tæer. Det er en god ide jeres barn medbringer en drikkedunk med vand i samt har fået lidt mad inden træningen går i gang.

Jeres barn skal kunne håndtere at være i salen UDEN mor og far, da det vil give unødige forstyrrelser og pladsmangel, hvis alle forældre skal være tilsted, nå der laves gymnastik.

Derfor er forældrene venligst, men bestemt, henvist til omklædningsrummet, mens der laves gymnastik i salen.

Hvad gør jeg, hvis holdet er lukket for tilmelding?

Hold øje med hjemmesiden eller Facebook, for at se hvornår der åbnes for tilmelding til næste sæson (uge 34). Nogle hold har sommergymnastik - der åbnes for tilmelding til dem mandag uge 12.

Instruktører

Xenia

Xenia

Instruktør, Puslinge

Liva

Liva

Instruktør, Puslinge

Billeder

bubble