Få svar på dine spørgsmål

Der kan være en del spørgsmål ifm. tilmelding af holdene, og vi har forsøgt at svare på nogle af dem her. Er du i tvivl om tilmelding, sæsonstart m.m. ift. et konkret hold, gå da ind på holdets side – så finder du mere information her.

Hvordan tilmelder jeg mig?

For at tilmelde sig et hold, skal man gå ind på det hold man ønsker at tilmelde sig. Når der bliver åbnet for tilmelding, er der en lille boks, hvor der står “TILMELD HOLD”. Hvis boksen ikke ses betyder det, at holdet pt. er lukket for tilmeldinger. 

Når man har klikket på “TILMELD HOLD” åbner der sig en ny side, hvor man tilmelder sig. Bruger man mobil eller tablet, når man tilmelder sig, skal man holde telefon eller tablet vandret, for at det virker. Her foregår tilmelding, hvor der er mulighed for at betale med Dankort/Visa Dankort og Mobilepay

Obs. Det kan forekomme, at der på de populære hold, hvor der er mange som tilmelder sig på samme tid, at systemet sætter alle på venteliste (i den rækkefølge man har tilmeldt sig ) – sker dette vil man i løbet af nogle dage få besked om, hvorvidt man har fået plads på holdet.

Hvornår bliver der åbnet for tilmelding?

Tilmelding for de enkelte hold åbner på forskellige tidspunkter –dog altid mandag uge 34. Tidspunkter fremgår på det enkelte holds side. 

Hvor længe kan man tilmelde sig de enkelte hold – efter tilmeldingsstart (sidst i august)?

Sidste tilmeldingsfrist er søndag i uge 42.

Kan det betale sig at tilmelde sig holdet, hvis man bare kommer på venteliste?

Ja, vi opfordrer generelt til at man tilmelder sig holdet selv om man kommer på venteliste. Hvorfor? (1) Dette giver os mulighed for at ser hvor stor efterspørgsel, der er til de enkelte hold. (2) Efterfølgende sæson sendes der mail til alle aktive gymnaster samt alle på venteliste fra foregående sæson om at der åbnes for tilmelding. 

Hvad sker der, når man kommer på venteliste – umiddelbart efter tilmelding ved sæsonstart?

Er man kommet på venteliste til et hold, modtager man en e-mail med tilbud om plads, såfremt der er plads på holdet. Man har 48 timer, fra mailen er sendt, til at bekræfte ønsket om pladsen. Ellers går pladsen til den næste på listen.  

Kan man få lov til at prøve holdet inden tilmelding?

Når du eller dit barn er tilmeldt et hold, kan du prøve tre gange, hvorefter du kan få pengene tilbage hvis ikke holdet er noget for dig eller dit barn.

Ønskes tilbagebetaling, sendes der mail til gitte@torstedgymnastik.dk

Må forældrene sidde i gymnastiksalen/hallen og se deres børn lave gymnastik?

Nej, som udgangspunkt er der ikke forældre i gymnastiksalen/hallen. 

Hvem er vi

Hvem er vi?

Torsted Gymnastikforening er en forening, hvor der er plads til alle, som har lyst til at bevæge sig – unge som gamle. Hos os er det gode samarbejde på tværs af alle hold særlig vigtig, og vi lægger vægt på, at der skal være plads til alle i bredden.

Om foreningen

bubble